Interview med Forrest og Bob: “Det er ikke os, du finder i et parcelhuskvarter”


At leve i West Hollywood er lidt ligesom at leve på en anden planet, når man kommer fra Danmark. Kvinderne går fra at være dullet helt op, når de falder over hinanden for at få mænds opmærksomhed på  rooftop bars i nattelivet til i dagstimerne at have enten hotpants eller 99$ yogabukser på.

Det er her, at man finder Melrose pl., hvor alle kommer for at købe dyr kaffe på det trendy kaffested Alfred Coffee. Der er ingen mennesker i de dyre mærketøjsbutikker, men du kan altid regne med, at der er gang i den på Alfred Coffee.

Det er her, at jeg møder Adam og Joachim Wichmann, som i Danmark er mest kendte fra programmet De 3 Wichmanns, som kørte i en sæson på Kanal 4. Her fulgte seere de to drenge og deres lillesøster, Amalie Wichmann, mens de levede livet i Los Angeles.

Jeg så programmet, fordi jeg var i gang med visumprocessen til at få visum til USA, så jeg kunne flytte til Los Angeles, og selvom det var et frygteligt opstillet program, var det tydeligt, at de tre Wichmanns ikke var nogle hjernedøde realitystjerner, som normalt får så meget had i medierne. I programmet så man en fantastisk kemi mellem de tre søskende, og det var det eneste,  som gjorde, at jeg kunne holde ud at se på de opstillede situationer, som jeg gætter på, at Kanal 4 var skyld i.

Alt det gode fra deres TV program har de overført til deres Youtube kanal, som du kan følge her. Det er nu kun de to drenge, som rejser rundt i verden, hvor ideen indtil videre er, at de skal have base i Cape Town i Sydafrika.

Min grund til at interviewe dem var, at jeg synes, at de har en fed humor på deres Youtube-kanal, og jeg er fascineret af mennesker, som gør noget anderledes. Det er mennesker, som virker til at være styret af deres drømme.  Jeg siger ikke, at det er smart at leve på den måde, men der er blot nogen, som hellere vil drømme med risiko for at brække nakken i processen.

Det stod hurtigt klart for mig, da jeg snakkede med dem, at her var to drenge, som hele tiden havde gjort det, som de følte var det rigtige.

Vi er ikke normale

Joachim Wichmann forklarede perfekt, hvorfor de er på deres egen måde, da han fortalte om dengang, hvor de var hjemme hos deres forældre.

De sad i forældrenes køkken og snakkede om store idéer, som hvordan de kunne få deres Youtube-kanal til at vokse og leve af den.

Joachim: “Min mor kiggede på os og sagde, Hvorfor kan I ikke bare være normale. Samme aften gik jeg rundt i det villakvarter, hvor mine forældre bor. Jeg kiggede ind ad folks vinduer, og de sad alle sammen i deres lænestole og så fjernsyn. Da jeg kom hjem til min mor sagde jeg: “Det kan godt være, at vi ikke er normale, men det har jeg fandme heller ikke lyst til at være.”

Historien forklarer meget godt, hvorfor de to drenge ikke længere bor på Falster, hvor de voksede op. Det forklarer også meget godt, hvorfor to drenge sammen med deres søster skaber et succesfuld firma i Danmark, hvorefter de flytter til Los Angeles og nærmest starter forfra.

Der er intet ved deres historie, som minder om to drenge, som har valgt noget af det, fordi de har tænkt på deres karriere. De har gjort det, fordi de gerne vil have det sjovt.

Dansk humor på engelsk

Med Pewdiepie, som den største Youtuber, er det tydeligt, at verden ikke har noget mod skandinavisk humor, som på udlændinge virker ekstrem upassende. Det fungerer godt på Joachim og Adams kanal at overføre dansk humor til engelsk.

Hvis man på dansk skulle kalde dem noget, så ville det nok være noget i stil med to danske fjollehoveder. Det giver en fantastisk stemning, at de ikke har noget mod at tage pis på hinanden eller sig selv.

Du bør tjekke deres Youtubekanal ud, da den er en perfekt kombination af rejser i hele verden og humor. Mange andre rejsekanaler har det med at tage sig selv meget højtidlige, og det bliver hurtigt trættende.

Hvad kan vi lære af dem

Vi lever i en mærkelig tid, hvor sociale medier og internettet i særdeleshed har gjort det muligt at leve på mange forskellige måder. Som mange andre unge er Joachim og Adam et produkt af denne tid. Du kan i dag arbejde, mens du rejser rundt i verden.

Når du udtrykker dig på engelsk, kan du samtidig nå mennesker fra hele verden, og det er en af de ting, som gør, at Youtube fylder så ekstremt meget i unges bevidsthed. Du kan henvende dig til din helt egen målgruppe både med Youtube og sociale medier. Personligt synes jeg, at dette er en god udvikling, for det gør, at man kan finde mennesker med samme interesser som en selv på et splitsekund.

Da jeg var barn, endte man tit med at blive isoleret fra omverden, hvis man ikke kunne lide de samme ting som ens skolekammerater.

Hvis du kun skal lære en ting af Joachim og Adam, så er det, at du tør tage en risiko i livet og følge din drøm, uanset hvor skør den virker på andre mennesker. Du vil altid virke skør, indtil din drøm lykkes. I mellemtiden kan du ikke gøre andet end at finde nogle mennesker, som tror på dig. Det virker til, at det er det, som Joachim og Adam har fundet i hinanden.

Relateret indlæg

Smid en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *