Om mig

Mit navn er Hans Jonas Hansen, og jeg bor i Los Angeles.

Hvis du vil have fat i mig, er det lettest at sende en e-mail til hansjonashansen(at)gmail.com.

Du er også velkommen til at tilføje mig på Skype på hjh1983.

Eller ringe på mit amerikanske nr som er +1 (424) 394-4459

Smid en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

4 Comments

 • SVAR

  Hej.
  Når jeg læser hvad du skriver, så beskriver det præcis hvordan jeg har det lige nu. Jeg gemmer også alt væk. Og det har også gået galt for mig mange gange. Rart at læse at du fandt lyset.

  • SVAR

   Ja, det svære er, at det ikke rigtig føles som om, at der er nogen løsning. Den bedste løsning er nok tid, men hvis jeg havde sagt det til mig selv dengang, så havde jeg ikke lyttet alligevel.

   Jeg håber, at du får det bedre med tiden, og du er altid velkommen til at skrive, hvis der er noget jeg kan hjælpe med.

 • SVAR

  Kære Hans,
  Har netop læst dine kommentarer her på siden. Har selv begået “et ikke råb om hjælp selvmord” med dødelige receptlige piller kombineret med et alvorligt trafikuheld for at skjule det som selvmord. Er nu tvangsindlagt på Rigshospitalet.
  Jeg er blevet meget inspireret af dine oplevelser, dine reflektioner og dine gode råd.
  Jeg ønsker dig alt det bedste i fremtiden
  Dbh
  Michael Pedersen

  • SVAR

   Hej Michael

   Jeg håber, du har det bedre nu. Hvis det lige er sket, så har ud nok en lang rejse foran dig til at få det bedre. Jeg er glad for, hvis du kunne bruge mit indlæg til noget. For nogle skyldes selvmordforsøg en alvorlig depression for mig tror jeg mere, at det var en generel modløshed mod livet. Fornylig har jeg opdaget, at jeg har lettere ved at undgå at have det dårligt, når jeg har mere klare mål. Her virker det bedst med en trin-for-trin fremgangsmåde. Fordi på den måde føler jeg mig ikke låst fast, da jeg ved, at min nuværende situation er, at jeg er på vej et sted hen. Jeg bliver deprimeret, hvis jeg ikke tror, at der er nogle fremgang.

   Hvis jeg kunne give mig selv et råd dengang, så ville det være ikke at slås med psykologer osv. Man kan ikke rigtig få det bedre, hvis man ikke tør snakke om de ting, som påvirker en. Jeg ved ikke, om jeg ville have lyttet til mig selv dengang.

   Jeg håber, at du får det bedre og finder mening i det hele.